Apple-Rhubarb Crisp ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. O porție conține 438 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă, făină, mere granny smith și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Măr-Rubarbă Crocantă, Rubarbă Măr Crocant, și Rubarbă Măr Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Coaja și miezul merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2
Tăiați în bucăți de 1 inch.
3
Tăiați și aruncați capetele grosiere și orice pete învinețite din rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
4
Tăiați rubarba în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
5
Radeți 1 lingură de coajă din portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
6
Tăiați portocala în jumătate și topiți 1/4 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
7
Într-o adâncime de 3 litri (9 - cu 13-in.) caserola, combinați mere, rubarbă, coajă de portocală, suc de portocale, zahăr brun, scorțișoară, cuișoare, ghimbir și 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane Salvatoare
8
Se amestecă bine.
9
Într-un robot de bucătărie, combinați 3/4 cană de făină, nuci pecan și zahăr granulat; se învârte până când nucile sunt măcinate fin. Sau nuci tocate cu un cuțit și se amestecă cu făină și zahăr în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane Salvatoare
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De Verjuic
10
Adăugați unt și rotiți sau frecați amestecul cu degetele până când formează firimituri fine. Strângeți firimiturile în bucăți și împrăștiați peste amestecul de mere-rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
11
Coaceți într-un cuptor 375 până când toppingul este bine rumenit și bulele de suc la margini, aproximativ 40 de minute (35 de minute într-un cuptor cu convecție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Între timp, într-un castron răcit cu un mixer la viteză mare, bateți smântâna până când ține vârfuri moi; adăugați zahăr pudră și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
13
Serviți sau acoperiți și răciți până la 4 ore; bateți înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
14
Lăsați să se răcească 10 minute.
15
Se servește cald sau la temperatura camerei. Lingură în boluri; se acoperă cu frișcă.