Mămăligă la grătar cu porumb și salsa verde

Mămăligă la grătar cu porumb și salsa verde
Mămăligă prăjită cu porumb și salsan verde este o garnitură mexicană. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 532 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food necesită avocado, ulei de măsline, coriandru și brânză vegetariană. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 91%. Încercați Prăjituri cu mămăligă la grătar și creveți picanți Chipotle, Prăjituri Jalapeno-Jack Polenta Cu Salsa De Porumb Coriandru, și Somon înnegrit cu Polentan brânzos și piersică picantă + Salsa de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1,5 litri de apă la fiert într-o cratiță mare. În timp ce amestecați apa în mod constant cu o lingură de lemn, vârful în mămăligă într-un flux constant. Coborâți focul, astfel încât mămăliga să nu se stropească prea mult, apoi gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 minute. Între timp, tapetați o tavă de 40 x 30 cm cu pergament de copt. Amestecați porumbul, ardeiul iute și brânza rasă în mămăligă cu 2 lingurițe de sare, apoi scoateți lingura pe tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Întindeți-vă într-un dreptunghi aspru, asigurându-vă că mămăliga este împachetată strâns și că nu există goluri. Acoperiți cu o altă foaie de pergament de copt și o tavă plată de copt, apoi acoperiți cu câteva cutii sau borcane pentru a apăsa și aplatiza mămăliga În timp ce o răciți la frigider cel puțin 2 ore, sau până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Înainte de a face grătar, amestecați avocado, castraveți, ceapă de primăvară, coriandru, tei și 2 lingurițe de ulei cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Încălziți grătarul (sau o tigaie), tăiați marginile de pe mămăliga setată la neaten, apoi feliați în 12 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Periați ambele părți ale fiecărei pene cu puțin din uleiul rămas și grătar sau grătar timp de 5 minute pe fiecare parte până când sunt carbonizate și fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Serviți câteva pene de persoană, acoperite cu o lingură generoasă de salsa verde groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista