Mămăligă cu ierburi fripte cu ciuperci sălbatice

Mămăligă cu ierburi fripte cu ciuperci sălbatice
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Mămăligă cu ierburi fripte cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 31 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați marcela, bulion de legume, comercianți de alimente condimentate mămăligă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci sălbatice cu brânză cu ierburi, Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice, și Parmezan mămăligă cu cimbru de lămâie ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adauga ciupercile si usturoiul si saut-ul pana cand ciupercile se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați bulion, Marcela și ceapa verde și fierbeți aproximativ 5 minute până când lichidul se reduce la jumătate și eliminați bucățile rumenite. Condimentează după gust cu sare și piper.Între timp, aranjați mămăliga pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Periați mămăliga pe ambele părți cu uleiul de lingură rămas. Se fierbe mămăliga până devine aurie și crocantă, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Subţire-Subţire-
6
Transferați polenta în farfurii. Lingurați ciupercile și sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista