Linzer Torte

Linzer Torte
Linzer Torte este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Acest desert are 259 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți Pillsbury cel mai bun făină de toate scopurile, extract de migdale, conserve de caise de la smucker și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Linzer tarte sau cookie-uri Linzer), Linzer Torte, și Linzer Torte.

Instrucțiuni

1
1 încălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
2 pulverizați o tigaie rotundă de 9 inci cu fund detașabil cu spray de gătit fără stick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
3 tăiați fin migdalele într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați făină și zahăr, pulsând pentru a combina. Separați un ou; puneți deoparte albusul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
4 adăugați gălbenușul de ou, restul de ou întreg, untul, coaja de lămâie și extractul de migdale în amestecul de făină. Procesați sau amestecați până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
5 Îndepărtați 1/3 din aluat. Aplatizați, înfășurați și refrigerați timp de cel puțin 1/2 oră sau până când este ușor de gestionat. Apăsați aluatul rămas în partea inferioară și 1-inch în sus a tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Întindeți 1/2 cană de conserve de caise uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
6 Rulați aluatul rămas pe suprafața făinoasă sau între foi de hârtie cerată, într-un dreptunghi de 9 1/2 x 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Tăiați în zece benzi (1/2-inch).
10
Plasați o bandă peste centrul torte.
11
Așezați a doua bandă pe fiecare parte, la aproximativ 2 inci de margine. Repetați în altă direcție.
12
Așezați o bandă între benzile centrale și cele de margine în fiecare direcție. Apăsați benzi la margine. Tăiați uniform cu cuțitul sau roata de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Benzi de perie cu albus de ou rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
14
7 linguri de conserve de caise rămase și conserve de zmeură în spații alternative între benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
Conserve De CaiseConserve De Caise
15
Coaceți 30 de minute sau până când crusta este maro auriu. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Serviți cald sau rece.
18
Sfat dacă crusta bule în timpul coacerii, poke cu dinte de lemn alege pentru a sparge bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista