Linte cu legume de iarnă glazurate cu vin

Linte cu legume de iarnă glazurate cu vin
Lintea cu legume de iarnă glazurate cu vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 432 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ulei de măsline, linte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Legume De Iarnă Glazurate, Marsala-Legume De Iarnă Glazurate, și Brasato de vin roșu cu legume rădăcinoase glazurate.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, lintea, 1/2 linguriță de sare și frunza de dafin într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți lintea de pe foc și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din fontă medie sau antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa, țelina, păstârnacul, morcovul și 1 1/2 lingurițe de tarhon și fierbeți 10 minute sau până se rumenesc. Se amestecă 1/2 linguriță sare, pastă de roșii și usturoi; gatiti amestecul 1 minut. Se amestecă în vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
TelinaTelina
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați amestecul de linte și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
6
Se ia de pe foc; aruncați frunza de dafin și amestecați untul, 1 1/2 lingurițe de tarhon și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista