Lengua (Limbă De Vită) Tocană

Lengua (Limbă De Vită) Tocană
Tocană Lengua (limbă de vită) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 492 calorii. Un amestec de sare, praz, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fiesta Lengua (Limba), Pastel de lengua (plăcintă cu limbă de bou), și Cemitas de Lengua (sandvișuri cu limbă mexicană).

Instrucțiuni

1
Așezați limba de vită într-o oală strânsă și acoperiți cu apă cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se adaugă sarea și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore. Strângeți și rezervați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scoateți și aruncați pielea de pe limbă. Tăiați carnea folosind două furculițe; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, prazul, țelina și morcovii. Gatiti si amestecati pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii până nu rămân bulgări și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați carnea mărunțită în oală împreună cu bulionul rezervat și condimentul taco. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când legumele sunt fragede, 20 până la 30 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista