Lemongrass-carne de porc la grătar cu salată de orez-Vermicelli
Lemongrass-carne de porc la grătar cu orez-salata de Vermicelli este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 432 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute Thailandezi, sos de pește asiatic, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți Lemongrass peste Vermicelli de orez și legume (Bun Tom Nuong Xa), Carne de vită Vietnameză Lemongrass cu Vermicelli, și Hoon de albine prăjite (Vermicelli de orez) cu conserve de carne de porc înăbușită.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, tocați mărunt usturoiul, lămâia și șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați zahărul, sosul de pește, sucul de lămâie, uleiul vegetal și sosul de soia și procesați într-o pastă. Într-un vas mare de mică adâncime, acoperiți carnea de porc cu marinada. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Suc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-un castron mare, acoperiți vermicelii de orez cu apă rece și lăsați să se înmoaie până se îndoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un mortar, folosind un pistil, lăsați cățelele de usturoi într-o pastă cu ardei iute și zahăr. Se amestecă sosul de pește, coriandru, mentă, suc de lămâie și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
5
Aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scurgeți vermicelele de orez și adăugați-le în apa clocotită. Gatiti, amestecand, pana abia se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Scurgeți vermicelii. Clătiți vermicelii în apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Transferați vermicelii într-un castron mare, adăugați pansamentul cu coriandru și mentă și aruncați bine. Împrăștiați castraveții tăiați felii peste salata de orez-vermicelli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Aprinde un grătar. Ridicați feliile de porc din marinată, lăsând pe unele dintre arome. Gratiți carnea de porc la foc fierbinte până se carbonizează frumos, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Transferați carnea de porc în farfurii și serviți cu salata de orez-vermicelli. Treceți murăturile de morcov și Daikon la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Grăsime De Porc înapoi
Ridiche Daikon
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper