Legume la grătar cu sos de iaurt-Tahini

Legume la grătar cu sos de iaurt-Tahini necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 247 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, sare, tahini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Grătar glorios de toamnă: Ras El Hanout și Za ' atar somon la grătar, legume la grătar în sos de iaurt Tahini, Tabouleh, Legume la grătar cu cuscus și sos de iaurt, și Falafel cu sos Tahini de iaurt.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, rotiți arzătorul stâng la foc mediu (lăsați arzătorul drept la foc mare).
Combinați primele 5 ingrediente și 1/4 linguriță de sare, amestecând cu un tel.
Combinați uleiul și boiaua într-un castron mic.
Ungeți uniform amestecul de ulei peste ciuperci, roșii, vinete și radicchio.
Se presară uniform cu restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Aranjați legumele pe partea dreaptă a grătarului (la foc mare); legume la grătar 8 minute sau până când sunt fragede, întorcându-se o dată. Mutați orice legume în partea stângă a grătarului (la foc mediu) dacă se termină mai repede.
Așezați legumele pe un platou.
Presărați pătrunjel tocat, dacă doriți.