Legume de primăvară Bagna Cauda ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ridichi, suc de lămâie, hamsii plate ambalate în ulei și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați hamsiile, usturoiul și uleiul. Se fierbe la foc moderat până când usturoiul este foarte moale, dar nu colorat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Transferați amestecul într-un blender și lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați untul și sucul de lămâie și piureul până când bagna cauda este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna Cauda
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați sparanghelul și gătiți până când este crocant, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați sparanghelul pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Adăugați fasolea decojită în apa clocotită și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Se scurge și se lasă să se răcească sub apă curentă rece. Se usucă; dacă folosiți favas, îndepărtați cojile exterioare dure ale fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Movilă năsturelul pe un platou mare. Aranjați feniculul, ridichile, morcovii, ouăle, sparanghelul și fasolea deasupra în grămezi separate și stropiți cu o parte din bagna cauda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna Cauda
Fasole Fava
Nu Dintr-o Grădină Locală
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Se toarnă restul de bagna cauda într-un castron mic și se servește cu platoul de legume.