Legume de iarnă la abur
Legume de iarnă la abur necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 145 de calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsimi per porție. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 6 porții și costă 66 de cenți per porție . 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul dvs. de iarnă . Este oferită de Taste of Home. Un amestec de păstârnac, hrean, oțet și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 65% , ceea ce este solid. Legume coapte de iarnă cu dressing balsamic , O supă, Două moduri: legume bucăți mari și cremă de legume și Burtă de porc înăbușită în cinci mirodenii chinezești cu rădăcină de lotus și yucca fiartă la abur sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți legumele într-un coș de gătit la abur.
Puneți într-o cratiță mare peste 2,5 cm de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la abur timp de 10-12 minute sau până când devin crocante și moi.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă. Adăugați legumele și amestecați pentru a le acoperi uniform. Într-un bol mic, combinați mărarul, oțetul, hreanul și sarea.
Se toarnă peste legume; se amestecă pentru a le acoperi uniform.