Le Pain Quotidien ' s canel de Bordeaux
Le Pain Quotidien canel de Bordeaux ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1350 calorii, 23g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $7.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, făină, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Canel de Bordeaux, Canel-ul, și Mini Canele De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați laptele, untul, sarea și fasolea de vanilie (păstaia) și semințele într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la fierbere, apoi scoateți imediat de pe foc și lăsați să se răcească ușor.
Combinați zahărul și făina într-un bol de amestecare.
Așezați gălbenușurile într-un bol separat, apoi turnați peste laptele cald.
Adăugați acest lucru în făină și amestecați ușor pentru a combina, apoi amestecați romul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 24 de ore și până la 48 de ore înainte de utilizare, lăsând boabele de vanilie în aluat.
Preîncălziți cuptorul la 400 de bucăți (200 de bucăți). Pentru a pregăti noi forme de cupru, periați cu unt topit și ceară de albine și dați la cuptor timp de 1 oră, apoi lăsați să se răcească. Dacă folosiți forme de silicon, puneți-le la congelator timp de 1-2 ore înainte de coacere.
Creșteți temperatura cuptorului la 425 de metri pătrați (220 de metri pătrați).
Scoateți boabele de vanilie din aluat, apoi amestecați și transferați într-un castron mic sau ulcior. Ungeți ușor formele de cupru cu unt. Pentru silicon, utilizați amestecul de unt topit și ceară de albine.
Scoateți boabele de vanilie din aluat, apoi amestecați și transferați într-un castron mic sau ulcior. Ungeți ușor formele de cupru cu unt. Pentru silicon, utilizați amestecul de unt topit și ceară de albine.
Se toarnă aluatul în forme, lăsând un spațiu de 1/2 inch (1cm) în partea de sus.
Așezați matrițele de cupru pe o foaie de copt și coaceți timp de 15 minute, apoi coborâți temperatura la 400 de metri pătrați (200 de metri pătrați) și gătiți încă 15-20 de minute. Dacă utilizați silicon, setați cuptorul la 475 buc.F (240 buc. c).
Se coace timp de 25 de minute, apoi se scade temperatura la 400 de minute (200 de minute) și se coace încă 15-20 de minute.
Atingeți matrițele pentru a elibera canelurile.
Lăsați să se răcească complet pe o grătar și mâncați în câteva ore de la coacere.