Lazy Lasagna Bolognese
Lazy Lasagna Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 501 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ciuperci, parmezan, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna De Zi Leneșă, Lasagna Leneșă, și Lasagna Leneșă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ciupercile; tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate. Felii subțiri de ciuperci. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați ciupercile, ceapa și uleiul de măsline. Acoperiți și amestecați des la foc mediu-mare până când ciupercile sunt suculente, aproximativ 4 minute. Descoperiți, adăugați pătrunjel și amestecați adesea la foc mare până când legumele se rumenesc ușor, 5 până la 8 minute.
Se toarnă amestecul într-un castron.
Adăugați carne de vită și cârnați în tigaie. La foc mare, sfărâmați carnea cu o lingură și amestecați des până se rumenesc bine, 10 până la 15 minute; aruncați grăsimea.
Adăugați amestecul de ciuperci, cimbru, oțet, pastă de roșii, sos de roșii și bulion; se amestecă până la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 30 de minute.
Lingură 1 cană sos bchamel într - o caserolă superficială de 9 pe 13 inci (3 qt.) și se întinde uniform pe fund. Aranjați 1/4 din paste uniform peste sosul bchamel pentru a acoperi cât mai mult din fundul caserolei.
Puneți 1/3 din sosul de carne peste paste în caserolă și întindeți nivelul.
Stropiți sosul de carne cu aproximativ 1/2 cană bchamel și presărați cu aproximativ 1/4 cană de brânză. Acoperiți brânza cu încă 1/4 din paste și acoperiți cu încă 1/3 din sosul de carne, 1/2 cană bchamel și 1/4 cană de brânză. Aranjați un al treilea strat de paste peste brânză și acoperiți cu sosul de carne rămas, 1/2 cană bchamel și 1/4 cană de brânză. Acoperiți cu ultimul 1/4 din paste și întindeți bchamelul rămas peste paste pentru a se umezi uniform; se presară cu brânza rămasă și nucșoara. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când sosul clocotește energic și marginile pastelor încep să se rumenească (ridicați un colț de folie pentru a verifica), aproximativ 40 de minute.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute; tăiați în dreptunghiuri și serviți cu o spatulă largă.