Latkes de praz, cartofi și chimen cu smântână condimentată

Praz, cartofi, și chimion Latkes cu smantana condimentat ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 25 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 122 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ulei vegetal, ou, cremă de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Latkes De Mere-Cartofi Cu Smântână De Scorțișoară, Latkes De Cartofi Dulci La Cuptor Și Smântână Cu Ghimbir, și Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti latkes, lingurați ușor făina într-o ceașcă de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (făină prin albus de ou) într-un castron mare; se amestecă bine.
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lingură 1/4 cană de aluat pentru fiecare dintre cele 4 clătite în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu uleiul rămas și aluatul.
Așezați clătitele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până când sunt crocante.
Pentru a pregăti sosul, combinați chimenul și ingredientele rămase și amestecați bine.
Serviți sosul peste latkes.