Latkes de păstârnac de cartofi dulci ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Un amestec de ceapă verde suplimentară, ceapă verde, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Latkes De Păstârnac De Cartofi Dulci Cu Fetan Și Praz, Latkes De Păstârnac De Cartofi, și Latkes De Cartofi Și Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția uleiului, smântânii și cepei verzi suplimentare până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Smântână
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
În tigaie de 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare. Scoateți amestecul de cartofi dulci cu 1/4 cană în tigaie; aplatizați ușor. Gatiti 4 minute sau pana se rumenesc, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Adăugați uleiul rămas după cum este necesar pentru a preveni lipirea. Se acoperă cu smântână.