Lasagna Mexicană Fără Gluten

Lasagna Mexicană Fără Gluten
Lasagna mexicană fără Gluten ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 435 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, ceapă, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 30 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Mexicană De Pui – Fără Gluten, Lasagna Mexicană Fără Roșii, și Lasagna Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați chili, fasole neagră și ceapă împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole NeagrăFasole Neagră
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți 4 tortilla în fundul vasului de copt pregătit; acoperiți cu 1 cană de brânză Cheddar. Puneți jumătate din amestecul de chili peste stratul de brânză. Repetați încă 2 straturi cu ingredientele rămase, terminând cu brânză Cheddar deasupra. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când lasagna clocotește, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista