Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna mămăligă cu brânză cu ciuperci și Seitan. O porție conține 996 calorii, 38g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de bușteni polenta gata preparată, făină, fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan, Ciuperci sarmale cu mamaliguta Branzoasa, și Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă și brânză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea superioară. Ungeți ușor un vas de copt superficial de 2 până la 2 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Topiți untul într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Bateți făina până se omogenizează, apoi gătiți roux, șoptind frecvent, până devine auriu pal, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță mică separată până când este pe punctul de a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Adăugați lapte în roux în 2 loturi, amestecând constant până când este foarte neted. Aduceți la fierbere, șoptind, apoi gătiți, șoptind, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
5
Se ia de pe foc și se amestecă în Fontina, jumătate de Gruyulinculrore, nucșoară și 3/4 linguriță de sare. Acoperiți și lăsați deoparte, șoptind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Fontina
Gruyere
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
1
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, amestecand, pana cand incepe sa devina auriu pal. Se amestecă ciupercile, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se gătește, amestecând ocazional, până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Măsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Adăugați seitan și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile și seitanul sunt ușor aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Seitan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați apă și gătiți scurt, răzuind orice bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1
Întindeți 1/2 cană de sos de brânză în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Feliați 1 buștean de mămăligă în runde groase de 1/4 inch și aranjați suficiente runde pentru a acoperi fundul vasului, suprapunându-se ușor. Lingurați jumătate de umplutură uniform peste mămăligă, apoi întindeți cu jumătate din sosul de brânză rămas (aproximativ 1 cană). Feliați suficiente runde din al doilea jurnal pentru a forma un al doilea strat. Acoperiți cu umplutura rămasă, apoi sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3
Se presara cu restul de Gruyingincrour și se coace până când partea de sus este doar barbotare și ușor rumenit, 15 la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
1
- Lasagna poate fi asamblată cu 1 zi înainte și răcită.
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.- Orice buștean de mămăligă rămas poate fi feliat și sotat în ulei sau unt pentru a fi servit cu ouă la micul dejun.