Lasagna cu carne de vită și cârnați

Lasagna cu carne de vită și cârnați
Lasagna cu carne de vită și cârnați este un fel principal care servește 12. O porție conține 281 de calorii, 22 g de proteine și 14 g de grăsime. Pentru 1,59 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și luați tăiței lasagna, condimente, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Lasagna cu carne de vită și cârnați, lasagna cu brânză la gătirea lentă, cu cârnați și carne de vită și lasagna cu două sosuri, sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, cârnații, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Pune deoparte 1 cană sos de spaghete; amestecați sosul rămas în amestecul de carne. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-o cratiță mică, topește crema de brânză la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza de vaci, oul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Răspândiți sosul de carne într-un 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu trei tăiței, amestec de brânză italiană, 1-1/2 lingurițe de condimente italiene și amestec de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Strat cu restul de tăiței și sosul de spaghete rezervat; presarati cu mozzarella si condimentele italiene ramase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Sos De PasteSos De Paste
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Coaceți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când se clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Lasagna în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Puteți încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Aromele crocante, coapte, de fructe de padure rosii si cirese sunt modelate de aciditatea vibranta si proaspata. În gură, aromele arată note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, carne de pasăre și brânzeturi tari.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista