Lasagna cu carne de vită și cârnați
Lasagna cu carne de vită și cârnați este un fel principal care servește 12. O porție conține 281 de calorii, 22 g de proteine și 14 g de grăsime. Pentru 1,59 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și luați tăiței lasagna, condimente, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Lasagna cu carne de vită și cârnați, lasagna cu brânză la gătirea lentă, cu cârnați și carne de vită și lasagna cu două sosuri, sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, cârnații, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Pune deoparte 1 cană sos de spaghete; amestecați sosul rămas în amestecul de carne. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până se îngroașă.
Într-o cratiță mică, topește crema de brânză la foc mediu.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza de vaci, oul și pătrunjelul.
Răspândiți sosul de carne într-un 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu trei tăiței, amestec de brânză italiană, 1-1/2 lingurițe de condimente italiene și amestec de brânză cremă.
Strat cu restul de tăiței și sosul de spaghete rezervat; presarati cu mozzarella si condimentele italiene ramase.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 35 de minute.
Coaceți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când se clocotește.
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Puteți încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Aromele crocante, coapte, de fructe de padure rosii si cirese sunt modelate de aciditatea vibranta si proaspata. În gură, aromele arată note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, carne de pasăre și brânzeturi tari.