La sud de mușchi de frontieră
La sud de graniță, mușchiul necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 325 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ulei de măsline, bere nealcoolică, căței de usturoi și ceapă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 76%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: La sud de linia de frontieră pentru două, Pui prăjit la sud de graniță fripturi de filet, și Sandvișuri la sud de graniță.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente.
Tăiați friptura în patru bucăți de dimensiuni de servire; puneți în pungă. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider până la 2 ore.
Între timp, într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, gătiți ceapa în 2 lingurițe de ulei la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până când ceapa se rumeneste, amestecând ocazional.
Adăugați ardei și usturoi; gatiti 4 minute mai mult.
Scoateți și păstrați cald.
Scurgeți și aruncați marinada. În aceeași tigaie la foc mediu, gătiți friptura în 2 lingurițe de ulei timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Se amestecă amestecul de ceapă peste fripturi. Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine, brânza și uleiul rămas; presărați deasupra blaturilor. Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 2-3 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptura de mușchi. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.