La sud de frontieră hash maro coace
La sud de bordură Hash Brown Bake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 195 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, lapte, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt La sud de frontieră spanac Dip, La sud de burger de frontieră, și Chowder la sud de graniță.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci cu spray de gătit antiaderent. În castron mare combina Toatealb și lapte; se amestecă bine.
Adăugați pur și simplu cartofi maro hash, fasole neagră, porumb, ardei roșu și 1 cană brânză. Se amestecă bine.
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când centrul este setat și marginile sunt rumenite.
Se presară deasupra cu restul de 1 cană de brânză. Continuați să coaceți timp de 3 până la 5 minute sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.