La Llorona
Dacă $3.15 pe portie se încadrează în bugetul dvs., La Llorona ar putea fi un uimitor fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 284 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, suc de lămâie, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați La Llorona Martini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un agitator de cocktail umplut cu gheață zdrobită, combinați coniac, sucuri și zahăr. Acoperiți, agitați energic timp de 15 secunde și strecurați într-un pahar de cocktail. Sus cu câteva picături de bitter.
Adăugați niște gheață uscată pentru un efect înfricoșător.
Gheața uscată este destul de sigură de utilizat în băuturi, dar nu trebuie să o atingeți. Așteptați ca gheața să se topească înainte de a o bea efectiv, deoarece vă poate arde pielea.
De la Muy Bueno: trei generații de aromă mexicană autentică de către Yvette Marquez-Sharpnack, Veronica Gonzalez-Smith și Evangelina Soza, cărți de Hipocren din 2012 pentru circulatorii