La Llorona

La Llorona
Dacă $3.15 pe portie se încadrează în bugetul dvs., La Llorona ar putea fi un uimitor fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 284 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, suc de lămâie, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați La Llorona Martini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un agitator de cocktail umplut cu gheață zdrobită, combinați coniac, sucuri și zahăr. Acoperiți, agitați energic timp de 15 secunde și strecurați într-un pahar de cocktail. Sus cu câteva picături de bitter.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață ZdrobiteCuburi De Gheață Zdrobite
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
BitterBitter
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ZahărZahăr
2
Adăugați niște gheață uscată pentru un efect înfricoșător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
1
Gheața uscată este destul de sigură de utilizat în băuturi, dar nu trebuie să o atingeți. Așteptați ca gheața să se topească înainte de a o bea efectiv, deoarece vă poate arde pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
2
De la Muy Bueno: trei generații de aromă mexicană autentică de către Yvette Marquez-Sharpnack, Veronica Gonzalez-Smith și Evangelina Soza, cărți de Hipocren din 2012 pentru circulatorii
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista