Krupnik Lituanian

Krupnik Lituanian
Krupnikas lituanian este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 1712 calorii. Pentru $12.78 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 349 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână semințe de nucșoară, bețișoare de scorțișoară, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Chifle Cu Slănină Lituaniană.

Instrucțiuni

1
Crăpați semințele de cardamom și nucșoara cu o tigaie grea pe o tăietură. Aruncați-le într-o cratiță cu semințele de chimen, cuișoare, fructe de pădure, bețișoare de scorțișoară, boabe de piper, șofran, ghimbir, turmeric, coajă de portocală și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
TurmericTurmeric
șofranșofran
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă în apă și se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când lichidul este redus cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se strecoară condimentele și se lasă lichidul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Se toarnă miere într-o oală mare și se aduce la fierbere la foc mediu. Îndepărtați orice spumă din partea de sus. Se amestecă lichidul strecurat din condimente și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scoateți-l de pe foc și așezați-l departe de aragaz pentru a evita orice apariție a alcoolului din cereale. Se amestecă încet alcoolul din cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Așezați vasul înapoi pe arzător la foc mic și acoperiți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se încălzește, având grijă să nu fiarbă sau chiar să fiarbă.
8
Se ia de pe foc și se lasă să stea peste noapte cu capacul pornit.
9
A doua zi, turnați lichidul în sticle sterile, sigilați și lăsați să se așeze timp de 2 săptămâni. Cu cât îl lăsați să stea mai mult, cu atât va deveni mai clar și cu atât va avea un gust mai bun.
10
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate2
Revista