Krupnik Lituanian
Krupnikas lituanian este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 1712 calorii. Pentru $12.78 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 349 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână semințe de nucșoară, bețișoare de scorțișoară, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Chifle Cu Slănină Lituaniană.
Instrucțiuni
Crăpați semințele de cardamom și nucșoara cu o tigaie grea pe o tăietură. Aruncați-le într-o cratiță cu semințele de chimen, cuișoare, fructe de pădure, bețișoare de scorțișoară, boabe de piper, șofran, ghimbir, turmeric, coajă de portocală și coajă de lămâie.
Se toarnă în apă și se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când lichidul este redus cu 1/
Se strecoară condimentele și se lasă lichidul deoparte.
Se toarnă miere într-o oală mare și se aduce la fierbere la foc mediu. Îndepărtați orice spumă din partea de sus. Se amestecă lichidul strecurat din condimente și extract de vanilie.
Scoateți-l de pe foc și așezați-l departe de aragaz pentru a evita orice apariție a alcoolului din cereale. Se amestecă încet alcoolul din cereale.
Așezați vasul înapoi pe arzător la foc mic și acoperiți.
Se încălzește, având grijă să nu fiarbă sau chiar să fiarbă.
Se ia de pe foc și se lasă să stea peste noapte cu capacul pornit.
A doua zi, turnați lichidul în sticle sterile, sigilați și lăsați să se așeze timp de 2 săptămâni. Cu cât îl lăsați să stea mai mult, cu atât va deveni mai clar și cu atât va avea un gust mai bun.