Knaidlach umplut cu ceapă al Revoluției Kosher

Knaidlach umplut cu ceapă al Revoluției Kosher
Knaidlach umplut cu ceapă de la Kosher Revolution ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 325 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pătrunjel, bulion de pui, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supa de pui Kosher Revolution ' s Be-All, End-All, Crostini de ficat de pui Kosher Revolution, și Prăjiturile de dovlecei din Orientul Mijlociu ale revoluției Kosher cu sos Tahini.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ouăle, bulionul, 3 linguri de grăsime, sare, piper, pătrunjel și coriandru, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați masa matzo și amestecați. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
3
Într-o tigaie medie, încălziți grăsimea rămasă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adauga ceapa si un praf de sare si saut, amestecand, pana devine translucid si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Scurgeți ceapa pe un prosop de hârtie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Reduceți căldura astfel încât apa să fiarbă încet. (Fierberea prea rapidă poate face knaidlach să se rupă la gătit.) Folosind mâinile ude, formați 1 până la 1 1/2 linguri fiecare din amestecul de masă matzo într-un disc ținut într-o palmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Așezați 1 până la 1 1/2 lingurițe de ceapă în mijlocul discului, Ciupiți pentru a închide și rotiți între ambele mâini până se formează o bilă. Picătură în apă. Repetați cu amestecul rămas și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Când knaidlach plutește la suprafața apei, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Scoateți knaidlach - ul cu o lingură pliată, transferați-l în supă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista