Knaidlach umplut cu ceapă al Revoluției Kosher

Knaidlach umplut cu ceapă de la Kosher Revolution ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 325 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pătrunjel, bulion de pui, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supa de pui Kosher Revolution ' s Be-All, End-All, Crostini de ficat de pui Kosher Revolution, și Prăjiturile de dovlecei din Orientul Mijlociu ale revoluției Kosher cu sos Tahini.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ouăle, bulionul, 3 linguri de grăsime, sare, piper, pătrunjel și coriandru, dacă utilizați.
Adăugați masa matzo și amestecați. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Într-o tigaie medie, încălziți grăsimea rămasă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si un praf de sare si saut, amestecand, pana devine translucid si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 12 minute.
Scurgeți ceapa pe un prosop de hârtie și lăsați-o deoparte.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Reduceți căldura astfel încât apa să fiarbă încet. (Fierberea prea rapidă poate face knaidlach să se rupă la gătit.) Folosind mâinile ude, formați 1 până la 1 1/2 linguri fiecare din amestecul de masă matzo într-un disc ținut într-o palmă.
Așezați 1 până la 1 1/2 lingurițe de ceapă în mijlocul discului, Ciupiți pentru a închide și rotiți între ambele mâini până se formează o bilă. Picătură în apă. Repetați cu amestecul rămas și ceapa.
Când knaidlach plutește la suprafața apei, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, 45 până la 60 de minute.
Scoateți knaidlach - ul cu o lingură pliată, transferați-l în supă și serviți.