Knaidlach umplut cu ceapă al Revoluției Kosher

Knaidlach umplut cu ceapă al Revoluției Kosher
Knaidlach umplut cu ceapă de la Kosher Revolution ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 325 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pătrunjel, bulion de pui, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supa de pui Kosher Revolution ' s Be-All, End-All, Crostini de ficat de pui Kosher Revolution, și Prăjiturile de dovlecei din Orientul Mijlociu ale revoluției Kosher cu sos Tahini.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ouăle, bulionul, 3 linguri de grăsime, sare, piper, pătrunjel și coriandru, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați masa matzo și amestecați. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
3
Într-o tigaie medie, încălziți grăsimea rămasă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se adauga ceapa si un praf de sare si saut, amestecand, pana devine translucid si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Scurgeți ceapa pe un prosop de hârtie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Reduceți căldura astfel încât apa să fiarbă încet. (Fierberea prea rapidă poate face knaidlach să se rupă la gătit.) Folosind mâinile ude, formați 1 până la 1 1/2 linguri fiecare din amestecul de masă matzo într-un disc ținut într-o palmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Așezați 1 până la 1 1/2 lingurițe de ceapă în mijlocul discului, Ciupiți pentru a închide și rotiți între ambele mâini până se formează o bilă. Picătură în apă. Repetați cu amestecul rămas și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Când knaidlach plutește la suprafața apei, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Scoateți knaidlach - ul cu o lingură pliată, transferați-l în supă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista