Kiwi Raita
Kiwi Raita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 44 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți cilantro, sare, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Încercați palak raitan sau Raita ușoară de spanac / raita s, burhani raita | cum se face burhani raita / boorani raita, și ceapa raita | cum se face ceapa raita / pyaaz ka raita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți iaurtul, chimenul, ardeiul cayenne și sarea într-un bol până când iaurtul este neted. Îndoiți kiwi-ul tăiat cubulețe și cilantro până când sunt combinate.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Flori, fructe delicate de tei, măr și măr de pin, cu un indiciu de ierburi, condimente și drojdie, moale la început gust, în ciuda acidității sale pline de viață, apoi simplu, proaspăt pe palat, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți începători, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză de capră marinată proaspătă cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, mâncare de mare sau pui prăjit.