Kiwi Colada

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Kiwi Coladan. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 159 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de nucă de cocos, rom, Ananas în suc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fără zahăr pepene verde și Kiwi Ice Pops (paletas de sandia y kiwi), Ensalada de Pitaya, Kiwi, y Mango (fructe de dragon, Kiwi și Mang, și Căpșuni kiwi Daiquiri Cupcakes cu kiwi caș, Strawberry Rom glazura, și Strawberry Rum Shooter garnitura.
Instrucțiuni
Tăiați 4 kiwi în sferturi și puneți-le într-un blender. Puneți deoparte fructele kiwi rămase.
Adăugați gheață și ingredientele rămase în blender; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un ulcior; aruncați semințele. Împărțiți uniform între 6 pahare.
Tăiați kiwi-ul rămas în 6 felii; garnisiți fiecare pahar cu 1 felie de kiwi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."