Kebab de porc și piersici cu salată mică de bijuterii

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru colecția dvs., kebaburi de porc și piersici cu salată mică de bijuterii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 66 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piersici, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Salată Curată De Porc, Piersică Și Rucola Cu Vinetă De Piersici, Salată verde bijuterie, și Salată mică de Gem și mazăre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Înmuiați opt frigarui de lemn în apă rece timp de cel puțin 5 minute.
Tăiați carnea de porc în cuburi mari. Înjumătățiți și pietruiți piersicile, apoi tăiați-le în bucăți. Radeți coaja din jumătate de lămâie și stoarceți sucul. Rezervați 1 lingură de suc, apoi amestecați restul cu coaja și mierea. Introduceți alternativ feliile de porc și piersică pe frigarui.
Periați peste tot cu amestecul de miere și lămâie, apoi grătar sau grătar timp de 10-12 minute, întorcându-se regulat, până la fiert.
Separați frunzele de salată și amestecați cu năsturelul.
Bateți sucul de lămâie rezervat cu uleiul de măsline, muștarul și puțin condiment. Aruncați cu frunzele de salată și serviți cu kebab-urile.