Kebab de miel măcinat și șalotă cu melasă de rodie

Kebab de miel măcinat și șalotă cu melasă de rodie
Kebaburile de miel și șalotă măcinate cu melasă de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD pe porție. O porție conține 611 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână miel măcinat, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Kebab kofto de miel măcinat cu glazură de rodie, cartofi condimentați cu Bengali și Raita de castraveți persani, Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan, și Kebab Adana (Kebab De Miel Măcinat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, frământați ușor crme frache, usturoiul, sarea și piperul în mielul măcinat. Folosind mâinile umezite, rulați amestecul de miel măcinat în 16 bile. Pe fiecare dintre cele 8 frigarui metalice scurte (10 inci sau mai puțin), alternați 3 jumătăți de șalotă cu 2 bile de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Miel MăcinatMiel Măcinat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Ungeți kebaburile cu uleiul de măsline și grătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc la exterior (dar nu fierte), aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați kebab-urile într-o tigaie foarte mare (12 până la 14 inci), adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați apa, 1 linguriță de melasă de rodie și sucul de lămâie; se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți ușor la foc mic până când șalotele sunt foarte fragede și chiftelele sunt fierte, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Descoperiți și creșteți căldura la mare.
6
Adăugați restul de 1/2 linguriță de melasă de rodie și gătiți, ungând ocazional, până când chiftelele și șalotele sunt glazurate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
7
Transferați kebaburile într-un platou și stropiți cu orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Se ornează cu scallions și pătrunjel și se servește cu pâine caldă de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista