Kaese Spaetzle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kaese Spaetzle. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, făină, brânză emmentaler și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Spaetzle, Spaetzle, și Colander Spaetzle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem împreună făina, nucșoara, sarea și piperul. Bateți ouăle într-un castron mediu. Se amestecă alternativ laptele și amestecul de făină până se omogenizează.
Lăsați să stea 30 de minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Apăsați aluatul printr-o presă spaetzle în apă. Puteți folosi, de asemenea, un ricer de cartofi, o strecurătoare sau o răzătoare de brânză. Când spaetzle a plutit în vârful apei, scoateți-l într-un castron cu o lingură cu fante.
Se amestecă în 1 cană de brânză.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până la aur. Se amestecă spaetzle și brânza rămasă până se omogenizează bine.
Se ia de pe foc și se servește imediat.