Kabocha pur Apcroume cu ghimbir
Kabocha pur Aproxume cu ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 159 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, smântână grea, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Kabocha Squash cu glazură de ghimbir cu miere {GF & Low Fat}, Supă de dovlecei kabocha cu ghimbir de scorțișoară cu burniță de cireșe tartă, și Piure De Ghimbir-Morcov.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o foaie de copt cu margini cu pergament sau folie. Condimentează în interiorde dovlecei cu sare și piper.
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în jos, pe foaia pregătită. Prăjitpână la licitație, 1-1 1/4 ore.
Lasă să se răcească ușor.
Tapetați o strecurătoare cu un strat dublu de pânză de brânză; așezat peste un castron mic. Pulseginger într-un procesor de alimente până fintocat.
Transferați la filtrul pregătit.Adunați marginile de pânză împreună; strângeți strâns pentru a elibera sucul de ghimbir în castron.
Scoateți carnea de dovleac într-un robot de bucătărie.
Adăugați zahăr și 1 lingură de suc de ghimbir. Cu mașina care rulează, adăugați treptat 1 1/2 cană de cremă și pur și simplu până se omogenizează, adăugând mai mult cremă cu linguri dacă este prea groasă. Condimentați cu sare, piper și mai mult suc de ghimbir, dacă doriți. Se încălzește ușor într-o cratiță, amestecândîn mod constant, până când se încălzește. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Rewarmpur ușor într-o cratiță, adăugând un pic mai multcremă, dacă este necesar.