Jumătăți De Caise La Grătar

Jumătăți De Caise La Grătar
Jumătățile de caise la grătar necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 31 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 52 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 35%. Încercați Jumătăți De Caise La Grătar, Tacos de cârnați la grătar, fierbinte și dulce, cu glazură de caise-Jalapeno, piper la grătar și salsa de ceapă roșie, și Jumătăți De Cartofi Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați uleiul de măsline și mierea; periați părțile tăiate ale caiselor. Aranjați caisele, tăiați părțile în jos, pe un grătar acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți din grătar; se presară cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Garnisiți cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista