Reteta jos-acasă Taco caserola este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 623 calorii. Pentru $2.09 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de mazăre și morcovi, salsa, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Mix de condimente Taco-faceți acasă, nu cumpărați lucrurile preambalate, Caserola de curcan și biscuiți în stil casnic, și Caserolă De Tăiței De Vită În Stil Casnic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția a 1/2 cană de brânză; se întinde într-o caserolă de 2 litri pulverizată cu spray de legume antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
2
Acoperiți și coaceți la 400 de grade timp de 30 de minute sau până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se presară cu brânza rămasă; se lasă să stea până se topește brânza.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.