JELL-O desert triplu cu fructe de padure

JELL-O desert triplu cu fructe de padure
Această rețetă face 15 porții cu 162 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă 58 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., JELL-O desert triplu de fructe de pădure ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Desert cu boabe de gelatină JELL-O, Desert Cu Budincă Triplă Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Desert Festiv Cu Budincă Triplă Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați coaja de lămâie și sucul; se amestecă bine. Amestecați ușor toppingul biciuit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Se amestecă apa clocotită în gelatină uscată într-un castron mare 2 minute până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați gheață; se amestecă până când gelatina se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vermut StropitorVermut Stropitor
5
Îndepărtați orice gheață netopită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
6
Adăugați fructe de pădure; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
7
Se toarnă jumătate din amestecul de gelatină peste tort. Lingura crema de branza de umplere uniform peste stratul de gelatină. Se acoperă cu amestecul de gelatină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Bomboane RuntsBomboane Runts
8
Dați la frigider 1 oră sau până când este setat. Păstrați desertul rămas la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista