Jalapenos La Cuptor
Jalapeno coapte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 16 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 81 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, cremă de brânză, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Jalape Umplute La Cuptor, Jalape Umplute La Cuptor, și Halibut La Cuptor Cu Jalapenos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și chimenul până se omogenizează. Bate în brânză Monterey Jack și coriandru. Spoon în jumătăți jalapeno.
Așezați firimiturile de ou și fulgi de porumb în boluri separate de mică adâncime. Înmuiați partea de umplere a jalapenos în ou, apoi acoperiți cu firimituri.
Așezați pe o foaie de copt unsă cu firimiturile în sus.
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când blatul se rumeneste.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosciftox este un vin spumant delicios, realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Acest cava vivace, tangy se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte de fructe de pădure și brânzeturi moi, cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.