Involtine di Melanzane con Capelli d ' Angelo

Involtine di Melanzane con Capelli d ' Angelo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Involtine di Melanzane con Capelli d ' Angelo. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 245 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, sare de mare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui Angelo, Pui Angelo, și Salata Casa D ' Angelo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați fundul și tulpinile vinetelor. Cojiți-le folosind un cojitor de legume și feliați-le în felii de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Într-o tigaie cu fund greu, încălziți puțin ulei de măsline și prăjiți feliile de vinete timp de aproximativ 4 până la 5 minute (dacă preferați o versiune mai sănătoasă a felului de mâncare, puteți grăta vinetele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați feliile gătite pe niște prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Într-un castron mare combinați untul, parmezanul proaspăt ras și sarea, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați frunzele proaspete de busuioc proaspăt mărunțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
7
Așezați pastele sau spaghetele cu păr de înger într-o tigaie cu apă clocotită, readuceți la fierbere și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scurgere.
9
Adăugați pastele fierte în vasul mare cu amestecul de unt și combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Luați o porție mică din paste și așezați-o deasupra unei felii de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
11
Rotiți vinetele în jurul pastelor și puneți-le într-un vas rezistent la cuptor. Repetați acest proces cu toate feliile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se toarnă niște sos de roșii piure, sau passata, peste rulourile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
PasataPasata
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
13
Așezați felii de cacioavallo deasupra. În cele din urmă, acoperiți vasul cu mai mult parmezan proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
14
Așezați vasul în cuptor timp de aproximativ 20 de minute sau până când sosul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista