Hummus de ardei roșu

Hummus de ardei roșu
Hummus de ardei roșu este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 318 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, pudră de ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este minunat. Rețete similare includ Hummus De Ardei Roșu, Hummus De Ardei Roșu, și Hummus De Ardei Gras Roșu.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți năutul, apoi răsturnați-le într-un robot de bucătărie. Curățați usturoiul și zdrobiți-l cu nautul, împreună cu multă sare și piper. Whizz pe scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Scoateți orice semințe rătăcite din ardei, apoi adăugați-le în procesor cu sucul de lămâie, uleiul de măsline și ardeiul iute. Blitz din nou până la foarte buna. Gustați și adăugați condimente suplimentare și ardei iute pentru mai multă lovitură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Puneți lingura într-un castron, stropiți cu ulei de măsline și serviți cu bețișoare de țelină, ridichi și un teanc de grisine pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Hummus funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Sparkling ros circulatory (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Revista