Hrana pentru pui este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 277 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână cartofi, sos, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Hrănește-mă {: pui de fasole neagră din sud-vest și orez}, Mousse de ficat de pere, fistic și pui-hrăniți gourmetul din interiorul dvs. cu pate de casă, și Hrana Pentru Reni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, sotează ceapa, ciupercile, usturoiul și 1/4 linguriță de cimbru în unt. Se amestecă puiul, sosul, bulionul și piperul; lingură într-un 3-qt uns. caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Mazăre Goya®
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Combinați cartofii și cimbrul rămas; lingură peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 45 de minute.