Homar aburit cu emulsie de pătrunjel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homarul aburit cu emulsie de pătrunjel. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 260 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați homari maine, vin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de ciuperci cu emulsie de pătrunjel-usturoi, Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, și Salată De Homar Aburită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă și 1 lingură de sare la fierbere într-un vas de 5 galoane.
Așezați un abur de legume sau un raft în partea de jos a tigaiei.
Adăugați homari; acoperiți și gătiți 14 minute sau până când ați terminat.
Scoateți homarii din tigaie; rezervați 1/2 cană lichid de gătit.
Tăiați coada pe lungime deasupra cu foarfeca pentru a se deschide; scoateți carnea din coadă.
Scoateți tomalley verde închis din cap; pus deoparte.
Rupe ghearele din cap. Trageți cleștele în afară; scoateți cleștele inferior. Hack în coajă, tăind, dar nu până la capăt, claw. Rupeți bucățile; scoateți carnea din gheare. Repetați procedura cu alte homar.
Combinați 1/2 cană de lichid de gătit rezervat, vin și șalotă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Adăugați cremă și tomalley, dacă doriți. Se aduce la foc mic; se ia de pe foc.
Combinați amestecul de smântână, pătrunjelul și piperul într-un blender; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol și se aruncă solidele.
Notă: femeile însărcinate și persoanele cu sistem imunitar compromis nu ar trebui să mănânce tomalley din cauza toxicității sale.