Nevoie de o sos fără gluten și fără lactate? Hoisin picant și porumbul glazurat cu susan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, la 1 serrano chile, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Hoisin-friptură glazurată cu legume de susan, Pui glazurat cu miere Hoisin cu piure de susan, și Vinete Glazurate Picante Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Se amestecă împreună hoisin, miere, sos de soia și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Sos Hoisin
Miere
3
Grill porumb, de cotitură de multe ori și ungere cu glazura, până când glazura este caramelizat și semne de gratar începe să apară, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Transferați porumbul într-un platou și presărați semințe de susan, chile și ceapă verde.