Hoisin și cotlete de porc glazurate cu miere

Hoisin și Cotletele de porc glazurate cu miere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de cotlet de porc, ghimbir, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Încercați Hoisin și cotlete de porc glazurate cu miere, Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat, și Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat Cu Fasole Verde Sichuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați scallions în diagonală în bucăți de 2 inci.
Bateți împreună ingredientele rămase, cu excepția cărnii de porc, într-un castron mare.
Adăugați scallions și carne de porc, transformând carnea de porc pentru a acoperi generos cu sos.
Aranjați carnea de porc în 1 strat într - o tigaie de copt superficială de 15 x 10 inci (adâncime de 1 inch). Puneți sosul rămas cu scallions peste carne de porc și prăjiți până când sunt fierte, 15 până la 20 de minute.
Porniți broiler și carne de porc la 5 până la 6 inci de la căldură până când partea superioară este ușor caramelizată, 2 până la 5 minute.
Lăsați să stea, neacoperit, 5 minute.
Serviți carnea de porc acoperită cu orice suc de tigaie.