Hickory-Tacos de pește la grătar cu gust de Mango-Avocado

Hickory-Tacos de pește la grătar cu gust de Mango-Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 337 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,77 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Dacă aveți la îndemână piper, sare, file de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tacos de pește la grătar cu Salsa de Mango-avocado, Tacos de pește Chili-Lime la grătar cu smântână varză Slaw + Mango și Avocado, și Tacos De Pește Cu Salsa De Avocado Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de hickory în apă pentru a acoperi cel puțin 30 de minute; scurgere. Înfășurați așchii în folie de aluminiu rezistentă; faceți mai multe găuri în folie. Pune deoparte.
Ungeți fileurile cu ulei; se presară sare și piper.
Grătar ușor cu gaz; așezați așchii înveliți cu folie direct pe cărbuni fierbinți pe o parte. Înveliți grătarul pe partea opusă cu spray de gătit și așezați-l pe grătar.
Lăsați grătarul să se preîncălzească 10 până la 15 minute; opriți arzătorul opus așchiilor de lemn. Aranjați fileurile pe grătar vizavi de așchii de lemn și grătar, acoperit cu capac, la foc mediu (300 până la 35
10 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Înfășurați tortilla de făină în folie de aluminiu rezistentă.
Se pune pe grătar în ultimele 5 minute de timp de gătit pentru a se încălzi.
Serviți imediat cu gust de Mango-Avocado; garnisiți, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.