Hash și ouă de tigaie
Hash tigaie și ouă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 473 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cartofi Yukon gold, sare și piper kosher, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Sos de cârnați și ouă Hash Brown Skillet, Ouă fierte moi pe Hash de tigaie brânză, și Cartofi umpluți cu piele de cartofi cu ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. străpungeți cartofii în câteva locuri cu o furculiță și cuptorul cu microunde până aproape fraged, aproximativ 10 minute, întorcându-vă la jumătatea drumului.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță și se taie în zaruri de 1/2 inci.
Încălziți untul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați kielbasa și gătiți, amestecând, până când începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați ceapa și semințele de caras și gătiți până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute.
Amestecați cartofii, apoi aplatizați hash-ul într-un strat uniform, apăsând ușor cu o spatulă. Gatiti netulburat pana cand este crocant si rumenit pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți hash-ul în secțiuni și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, încă 5 minute.
Folosind o lingură, faceți 4 indentări superficiale în hash și crăpați 2 ouă în fiecare.
Se transferă la cuptor și se coace până se pun albușurile, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se acoperă cu pătrunjelul și scallions.
Fotografie de Antonis Achilleos