Halibut parfumat cu șofran cu spanac, dovlecei și roșii

Halibut parfumat cu șofran cu spanac, dovlecei și roșii
Halibutul parfumat de șofran cu spanac, dovlecei și roșii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 541 calorii. Pentru $14.84 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, roșii, lămâi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Friptură De Dovlecei Cu Roșii Halibut, Tagliarini De Șofran Cu Melci, Măcriș, Roșii, Dovlecei, și Halibut Copt Acoperit Cu Dovlecei, Roșii, Mărar Și Feta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți împreună sucul de 1 lămâie, uleiul de măsline și șofranul. Condimentați fileurile de pește cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De PeșteFile De Pește
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
șofranșofran
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați într-un vas nereactiv într-un singur strat.
3
Se toarnă amestecul de ulei peste pește și se întoarce la acoperire. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 până la 2 ore.Preîncălziți un cuptor la 232°.pulverizați o tigaie cu spray de gătit antiaderent și introduceți-l în cuptor până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Presărați puțină sare grosieră pe fundul tigaiei fierbinți. Ridicați fileurile de pește din marinată, rezervând marinada și așezați-le, cu pielea în jos, pe tigaia fierbinte. Prăjiți până când este opac când este străpuns cu un cuțit, 7 până la 10 minute.Între timp, pregătiți legumele: într-o tigaie mare nereactivă la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați șalotele și sotele până când încep să se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
6
Adăugați șofranul și continuați să gătiți până când șalotele sunt moi, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
șofranșofran
7
Transferați aproximativ 1 Tbs. eșalotă la un vas mic și pus deoparte.Creșteți căldura sub tigaia saut la mare. Lucrând în 3 loturi, adăugați frunzele de spanac la șalotele rămase în tigaie. Saut, aruncând constant, până când spanacul este ofilit, dar încă verde strălucitor, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se transferă într-o farfurie, se condimentează cu sare grosieră și piper și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
9
Așezați tigaia saut la foc mediu și adăugați șalotele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați dovlecelul și gătiți, amestecând ocazional, până începe să se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
11
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, până când roșiile încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
12
Adăugați marinada rezervată, creșteți focul la mare și gătiți până când sosul este ușor îngroșat și legumele sunt doar fragede, cu 5 până la 7 minute mai mult. Condimentează cu sare grosieră, piper și suc de lămâie.Movilă o porție de spanac în centrul fiecărei farfurii individuale. Completați fiecare cu un file de pește și lingurați amestecul de dovlecei peste pește. Pudrați peștele și farfuria cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Tăiați lămâia rămasă în pene și împărțiți-o între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista