Halibut parfumat cu șofran cu spanac, dovlecei și roșii

Halibutul parfumat de șofran cu spanac, dovlecei și roșii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 541 calorii. Pentru $14.84 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, roșii, lămâi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Friptură De Dovlecei Cu Roșii Halibut, Tagliarini De Șofran Cu Melci, Măcriș, Roșii, Dovlecei, și Halibut Copt Acoperit Cu Dovlecei, Roșii, Mărar Și Feta.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți împreună sucul de 1 lămâie, uleiul de măsline și șofranul. Condimentați fileurile de pește cu sare grosieră și piper.
Așezați într-un vas nereactiv într-un singur strat.
Se toarnă amestecul de ulei peste pește și se întoarce la acoperire. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 până la 2 ore.Preîncălziți un cuptor la 232°.pulverizați o tigaie cu spray de gătit antiaderent și introduceți-l în cuptor până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Presărați puțină sare grosieră pe fundul tigaiei fierbinți. Ridicați fileurile de pește din marinată, rezervând marinada și așezați-le, cu pielea în jos, pe tigaia fierbinte. Prăjiți până când este opac când este străpuns cu un cuțit, 7 până la 10 minute.Între timp, pregătiți legumele: într-o tigaie mare nereactivă la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați șalotele și sotele până când încep să se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați șofranul și continuați să gătiți până când șalotele sunt moi, încă aproximativ 4 minute.
Transferați aproximativ 1 Tbs. eșalotă la un vas mic și pus deoparte.Creșteți căldura sub tigaia saut la mare. Lucrând în 3 loturi, adăugați frunzele de spanac la șalotele rămase în tigaie. Saut, aruncând constant, până când spanacul este ofilit, dar încă verde strălucitor, 4 până la 5 minute.
Se transferă într-o farfurie, se condimentează cu sare grosieră și piper și se păstrează la cald.
Așezați tigaia saut la foc mediu și adăugați șalotele rezervate.
Adăugați dovlecelul și gătiți, amestecând ocazional, până începe să se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, până când roșiile încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați marinada rezervată, creșteți focul la mare și gătiți până când sosul este ușor îngroșat și legumele sunt doar fragede, cu 5 până la 7 minute mai mult. Condimentează cu sare grosieră, piper și suc de lămâie.Movilă o porție de spanac în centrul fiecărei farfurii individuale. Completați fiecare cu un file de pește și lingurați amestecul de dovlecei peste pește. Pudrați peștele și farfuria cu pătrunjelul.
Tăiați lămâia rămasă în pene și împărțiți-o între farfurii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa