Halibut Pan-ars cu Risotto de sparanghel alb și mazăre pur Approxide
Halibut Pan-ars cu Risotto de sparanghel alb și mazăre pur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 988 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 8.48 pe portie. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână, Risotto alb cu piure Fava, și Somon prăjit în tigaie cu salată de lămâie de sparanghel, reducere de vin roșu și piure de năsturel.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare sau vas de copt, amestecați uleiul, rozmarinul, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați halibutul și amestecați pentru a-l acoperi în marinată. Acoperiți cu folie de plastic și marinați, la frigider, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Halibut
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați mazărea, spanacul și sucul de lămâie, oprind și răzuind ocazional părțile laterale și amestecând până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți apa sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați sparanghelul și fierbeți, neacoperit, până când este crocant, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Scurgeți, apoi scufundați imediat sulițele în apa cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Scurgeți din nou sparanghelul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Într-o tigaie de cratiță medie la foc moderat, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați sparanghelul și aruncați-l în untul topit. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Într-o cratiță medie la foc moderat, încălziți bulionul de pui. Păstrați stocul fierbinte pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Într-o a doua cratiță medie la foc moderat, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
10
Adăugați șalota și saut, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
11
Adăugați orezul și saut, amestecând constant, până când sunt doar prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte și fierbeți, amestecând frecvent, până când bulionul este aproape absorbit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
13
Adăugați mai mult stoc, câte 1 cană, permițând absorbția fiecărei adaosuri înainte de a adăuga următoarea și amestecând des, până când orezul este fraged și amestecul cremos, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Adăugați restul de 4 linguri de unt, parmezan, arpagic și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți halibutul din marinată și uscați-l, apoi rulați fiecare file într-o bucată de grăsime caul. Într-o tigaie mare saut la foc moderat, încălziți uleiul de măsline. Căutați halibutul pe toate părțile, apoi terminați la cuptor timp de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Halibut
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Împărțiți risotto-ul în 4 farfurii. Acoperiți cu sparanghel și halibut și stropiți cu mazăre pură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.