Halibut la grătar cu fenicul, ceapă roșie și Oregano
Halibutul la grătar cu fenicul, ceapa roșie și Oregano este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 269 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.26 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pâine crustă, fenicul cu bulb, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Oregano Ricotta, Halibut la grătar și fenicul, și Halibut la grătar cu piure de cartofi-fenicul.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2
Stropiți ulei de măsline extravirgin peste pește și condimentați cu sare și piper. Grătați 4 minute pe fiecare parte până când peștele este ferm, dar nu dur și gătit. Grill pâine alături sau char sub broiler apoi rochie cu ulei de măsline extra-virgin, sare și piper, de asemenea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
3
Preîncălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
În timp ce peștele gătește, curățați portocala așa cum ați face un pepene galben: tăiați capetele, stați-l în poziție verticală și tăiați pielea și miezul în benzi subțiri de sus în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Pepene Galben
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Tăiați portocala în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
6
La tigaie preîncălzit adauga ulei de masline extravirgin, 2 ture de tigaie, fenicul si ceapa, se condimentează cu sare și piper și se fierbe 3-5 minute până când ars și începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați oțet în tigaie și dați-i un shake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc și se aruncă portocalele, pătrunjelul și oregano. Reglați condimentele și serviți salata pe farfurii acoperite cu pește și pâine condimentată alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Bețișoare De Covrig
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.