Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie

Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie
Halibutul ars cu sos de lămâie este un pescatarian felul principal. O porție conține 175 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 3,15 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, fripturi de halibut, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie, Halibut cu sos de lămâie și Caper, și Halibut Cu Lămâie, Unt, Caper Și Sos De Mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați halibutul. Pentru persoanele norocoase care au membri ai familiei care mănâncă de fapt fructe de mare, această rețetă are suficient sos pentru două porții.Dragați peștele prin făină.Topiți untul într-o tigaie și începeți să gătiți peștele. Puteți presăra niște piper în acest moment, puțină sare, condimentați-l puțin. Gatiti la foc mediu, astfel incat untul sa nu burn.In un alt vas mic, începeți topirea untului și adăugați usturoiul tocat.Fripturile ar trebui să dureze aproximativ 6 minute pe fiecare parte la foc mediu și, când sunt gata, se fulgează ca this.So sosul se face într-o oală separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
HalibutHalibut
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul, caperele,vinul și coaja.Fierbeți-l puțin până când lichidul este redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Serviți așa, așezați friptura de pește pe farfurie și stropiți sosul, greu pe bucățile minunate care sunt în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Revista