Halibut ars cu coriandru și morcovi

Halibut ars cu coriandru și morcovi
Halibutul ars cu coriandru și morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă $ 8.37 pe portie. O porție conține 409 calorii, 41G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, semințe de coriandru, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Halibut Confit cu praz, coriandru și lămâie, Halibut Confit cu praz, coriandru și lămâie, și Morcovi De Coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți halibutul: prăjiți semințele de coriandru și fenicul într-o tigaie medie la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
HalibutHalibut
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se zdrobește cu un mortar și pistil sau se transferă într-o râșniță de condimente curată. Grind la o pulbere fină.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Adăugați turmericul și cayenne. Puneți deoparte 1/4 linguriță din amestecul de condimente; rezervați amestecul de condimente rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
4
Așezați halibutul pe o foaie/tavă de copt și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Periați sau stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și frecați amestecul de condimente rămas peste pește pe ambele părți. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Pregătiți morcovii: în timp ce peștele se odihnește, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, umpleți un alt vas cu gheață și apă pentru a crea o baie de gheață. Când apa fierbe, adăugați morcovii și gătiți până când sunt fragede, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Transferați-le în baia de gheață cu o lingură cu fante. Scoateți-le după aproximativ 2 minute și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Faceți sosul de iaurt: prăjiți semințele de muștar într-o tigaie la fel cum ați făcut cu semințele de coriandru și fenicul. Zdrobiți sau măcinați și amestecați împreună cu iaurt, ulei de măsline și ghimbir ras. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Când masa este pregătită, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12
Adăugați fileurile de halibut în tigaie și lăsați să gătească neatinse până când încep să se elibereze ușor din tigaie, aproximativ 4 minute. Întoarceți ușor și gătiți cealaltă parte până când peștele este doar gătit, dar încă ușor translucid în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Scoateți peștele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
14
Încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline într-o altă tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați morcovii și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
16
Adăugați șalota și gătiți până abia începe să se înmoaie, dar încă violet, aproximativ 2 minute. Trageți de pe foc și transferați morcovii pe o farfurie sau platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
17
Adăugați amestecul de condimente rezervat de 1/4 linguriță în uleiul rezidual din tigaie. Puneți uleiul aromat peste morcovi și terminați cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
18
Serviți pește și morcovi pe 2 farfurii frumoase cu morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
19
Stropiți cu sos de iaurt sau serviți sosul într-un castron mic alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
De Ce Halibut?
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
21
Căutați Pacificul SUA sau Alaska {Pacific Canadian} cârlig și linie sau halibut prins sălbatic. De asemenea, verificați Monterey Bay Aquarium Seafood Watch pentru cele mai recente știri despre cele mai bune alegeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
22
Din cartea de bucate proaspăt căsătorită: idei proaspete și rețete moderne pentru gătit cu și unul pentru celălalt de Sarah Copeland. Text Copyright 2012 de Sarah Copeland; fotografii Copyright 2012 de Sara Remington. Publicat de Chronicle Books LLC.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista