Gumbo Cu Cârnați De Pui Okra

Gumbo Cu Cârnați De Pui Okra
Rețeta Gumbo de cârnați de pui Okra este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Acest fel principal are 606 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, apă, okra și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați Andouille și Gumbo de pui cu Okra prăjită, Gumbo de pui și Okra, și Gumbo de pui și Okra pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sarea, piperul negru, condimentul Cajun și pudra de usturoi, cu făina într-o pungă de tip fermoar de 1 galon.Spălați părțile de pui și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se presară cu mai mult condiment Cajun și se lasă să stea 30 de minute la temperatura camerei.(Dacă nu aveți grăsime de slănină la îndemână, folosiți acest timp pentru a reda grăsimea din 1/2 kilogram de slănină.).într-o oală mare de stoc, aproximativ 12 litri, încălziți uleiul de măsline și grăsimea de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Puneți puiul în pungă cu făina condimentată și agitați pentru a acoperi. Aruncați puiul în tigaie și rumeniți-l până când exteriorul este auriu. Faceți-o în două loturi, dacă este necesar. Rezervați amestecul de făină rămas în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți puiul și adăugați amestecul de făină din pungă în ulei. La foc mic, amestecați bine rouxul. Lăsați-l să fiarbă timp de 30-45 de minute, amestecând bine la fiecare 5-6 minute sau mai puțin. Nu-i permiteți să ardă. Este mai bine să mențineți căldura mai mică, să amestecați mai des și să luați timpul maxim, apoi să riscați să ardeți roux-ul, ceea ce îl va face amar. Rezultatul final ar trebui să fie o pastă netedă de culoarea mahonului, cu câteva nuanțe mai închise decât untul de arahide.În timp ce se rumenesc, tocați ardeii grași, ceapa și țelina. Se toacă usturoiul. Feliați fiecare verigă de cârnați pe jumătate pe lungime, apoi așezați plat pe tablă și feliați în felii de 3/8".Când rouxul a devenit neted și bogat, adăugați ardeii, ceapa, usturoiul,țelina și cârnații. Se amestecă până când legumele sunt ofilite și ceapa este translucidă. Anunț frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Carne MăcinatăCarne Măcinată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Adăugați o cutie de roșii și lichidul lor și amestecați bine. Continuați să adăugați a doua cutie de roșii, bulionul și apa încet, amestecând bine între fiecare adăugare pentru a preveni cocoloașele. Aduceți la fierbere. Întoarceți puiul în oală și lăsați să fiarbă până când puiul cade de pe os, aproximativ 40 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte să se răcească, astfel încât carnea să poată fi scoasă din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați okra feliată, cimbru și orez. Se lasă să se gătească la foc mic timp de 40 de minute sau până când orezul este gata.Reglați condimentele cu sare, piper și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
BameBame
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Ingrediente

454ardei habenerocârnați de andouille afumați, tăiați în bucăți de dimensiuni mușcate (dacă aveți andouille proaspete, sotati verigile pentru a putea fi tăiate mai târziu)cârnați de andouille afumați, tăiați în bucăți de dimensiuni mușcate (dacă aveți andouille proaspete, sotati verigile pentru a putea fi tăiate mai târziu)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrăsime de slănină(sau 8 oz. bacon tăiat cubulețe, rezervați bucățile rumenite)grăsime de slănină(sau 8 oz. bacon tăiat cubulețe, rezervați bucățile rumenite)2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras tocatardei gras tocat1Oreos dublu umplutcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsare de condiment al lui Lawrysare de condiment al lui Lawry2cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 conserve (3 oz) pastă de tomate1/2 conserve (3 oz) pastă de tomate2kilogrameroșiiroșii2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocatățelină tocată2kilogramepui (aproximativ 4 până la 4 1/2 kilograme, tăiat în bucăți)pui (aproximativ 4 până la 4 1/2 kilograme, tăiat în bucăți)3Ceapa galbena medie, tocata(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină2cp. legume (de exemplu, spanac)cimbru (sau 10 -12 crengute proaspete de cimbru, aproximativ 6 inci la pachet)cimbru (sau 10 -12 crengute proaspete de cimbru, aproximativ 6 inci la pachet)4maricăței de usturoi, mari, tocațicăței de usturoi, mari, tocați1cp. legume (de exemplu, spanac)felii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună907ardei habenerookra, felii de 1/4 inch (sau 20 oz. congelat tocat)okra, felii de 1/4 inch (sau 20 oz. congelat tocat)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață18creveți și cu venesare, piper negru și piper roșu după gustsare, piper negru și piper roșu după gust4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Culoare aurie palidă, cu reflexe strălucitoare de lămâie spre margine. Mare complexitate olfactivă, reflectând clar caracteristicile varietale cu arome de fructe proaspete însămânțate, ananas, măr verde, lămâie și banană. Umplerea gurii cu o aciditate crocantă. Gust elegant, echilibrat și plăcut.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții18
Scor De Sănătate18
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista