Gulf Coast usturoi / unt / Vin Pește
Gulf Coast usturoi / unt / vin pește este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 547 calorii, 3G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, pește blând, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Coasta Golfului Gumbo, Creveți și crupe de pe coasta Golfului, și Tocană De Fructe De Mare De Pe Coasta Golfului sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie cu ulei.
Adăugați usturoi, gătiți poate 2 min la foc mediu.
Adăugați fileurile, nu le aglomerați. În funcție de dimensiunea tigaiei și a fileului, de obicei fac doar 2 la un moment dat.
Presărați condimente pe o parte și adăugați ierburi în unt.
Adăugați vin și suc de lămâie acum. Gatiti poate 5 minut.Acum răsturnați și presărați cealaltă parte cu condimente. gatiti inca 5 minute sau pana la fulgi cu o furculita usor.Repetați cu alte fileuri.
Adăugați mai mult unt și vin dacă sosul pare să dispară.Bucurați-vă!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.