Gulașul Gingersnap este un fără lactate felul principal. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 182 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ketchup, fursecuri gingersnap și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza cookie-urile gingersnap, puteți urma acest fel principal cu Unt Maro Moale Lot Stil Gingersnaps ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Gulaș, Gulaș, și Gulaș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, combinați primele opt ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ketchup; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră, amestecând ocazional.