Guacamol

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Guacamole. Această rețetă servește 6 și costă 1,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de avocado, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru, și Fried Green Patlagina cu Guacamole și Creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți avocado, îndepărtați gropile și scoateți carnea într-un bol mare de amestecare. Se pasează cu spatele unei furculițe mari sau a unui tocător de cartofi pentru a face o pastă groasă.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina. Gustați, reglați condimentul după cum este necesar și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.