Grouperul copt cu muștar Kalamata este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 208 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți busuioc, piper, file de grup și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grouper cu salată de castraveți și sos de muștar de soia, și Grouper cu salată de castraveți și sos de muștar de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Aranjați fileurile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți ușor blaturile fiecărui file cu spray de gătit; se presară piper și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale Fierte
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Combinați măslinele și următoarele 3 ingrediente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți fileurile din foaia de copt și acoperiți uniform cu amestecul de măsline.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.